Αλεξάνδρα Καππάτου

Ψυχολόγος - Παιδοψυχολόγος

Δευτέρα, 22 05 2017
Greek English French German Italian

46χρονος στο Κάνσας βασάνιζε τον επτάχρονο γιο του και τον άφησε να πεθάνει από την πείνα

Ένας 46χρονος από το Κάνσας ομολόγησε την ενοχή του για τον βασανισμό και την δολοφονία του επτάχρονου γιου του. Η σύζυγός του και μητριά του παιδιού έχει ήδη καταδικαστεί με τις ίδιες κατηγορίες.

Ο Μάικλ Τζόουνς καταδικάστηκε την Παρασκευή για την δολοφονία του μικρού Άντριαν, τα υπολείμματα του οποίου εντοπίστηκαν στην κτηνοτροφική μονάδα της οικογένειας. Σύμφωνα με την New York Post, ο άνδρας είχε αφήσει εκεί την σορό του παιδιού του για να γίνει τροφή για τα γουρούνια.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο μικρός Άντριαν πέθανε από υποσιτισμό, καθώς ο πατέρας και η μητριά του αρνούνταν να τον ταΐσουν. Του έδεναν συχνά τα χέρια και τα πόδια και του άφηναν μπροστά του τρόφιμα, απλώς για να τον βασανίσουν.

Στον υπολογιστή της μητριάς του εντοπίστηκαν δεκάδες φωτογραφίες που έδειχναν τις πληγές στο σώμα του από τα μαρτύριά του. Ήταν λες και η ίδια ένιωθε υπερηφάνεια για τις βλάβες που είχε προκαλέσει στο σώμα του.

Η μητέρα του παιδιού είχε ξεφύγει πριν από χρόνια από τα χέρια του Μάικλ Τζόουνς, ο οποίος την κακοποιούσε συστηματικά. Η ίδια μεγάλωνε την κόρη τους και ο μικρός Άντριαν διέμενε στο σπίτι του πατέρα του. Δεν είναι γνωστό κάτω από ποιες συνθήκες το παιδί βρισκόταν στα χέρια ενός τόσο βίαιου άνδρα.

Ο Μάικλ Τζόουνς είχε αποκτήσει έξι ακόμα παιδιά με την νέα του σύζυγο, τα οποία όμως δεν κακοποιούσε. Ωστόσο, η πολυμελής οικογένεια ζούσε κάτω από άθλιες συνθήκες σε ένα σπίτι-τρώγλη. Ο άνδρας φέρεται να είχε ακόμα πυροβολήσει κατά της νέας συζύγου του, γεγονός που είχε οδηγήσει τις αρχές στο σπίτι τους.

Newsroom  
HuffPost Greece

ΕΡΕΥΝΑ

Ποιος είναι ο κυριότερος λόγος που σας οδήγησε στο διαζύγιο