- Αλεξάνδρα Καππάτου Ψυχολόγος – Παιδοψυχολόγος - https://akappatou.gr -

Ηράκλειο – Ο κουμπάρος κακοποιούσε τα δύο ανήλικα παιδιά της οικογένειας

Ηράκλειο – Ο κουμπάρος κακοποιούσε τα δύο ανήλικα παιδιά της οικογένειας

Τελευταία ενημέρωση: 03.09.2010 

Τον κατήγγειλε η μητέρα, βρήκαν πορνογραφικό υλικό στο σπίτι του

O 29χρονος αντιμετωπίσει σοβαρότατες κατηγορίες για βιασμό ανηλίκου, αποπλάνηση παιδιών, πορνογραφία ανηλίκων και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τον Ιούνιο πήγε μόνος του στο σπίτι του κουμπάρου ο 14χρονος. Εκεί δέχθηκε για πρώτη φορά σεξουαλική επίθεση από τον διεστραμμένου άνδρα που ήθελε να τον αποπλανήσει. Ένα μήνα αργότερα, κακοποίησε σεξουαλικά και την 12χρονη αδελφή του. Αδίστακτος ο δράστης, επιχείρησε το ίδιο στην μικρή την περασμένη Δευτέρα.

Η μητέρα των ανήλικων παιδιών κατάλαβε ότι κάτι έχει συμβεί και απέσπασε όλες τις φρικιαστικές λεπτομέρειες από τα παιδιά της, που τόσο καιρό δεν μιλούσαν.

Οι αστυνομικοί , μετά την καταγγελία της μητέρας,  πήγαν στο σπίτι βρήκαν του 29χρονου και ανακάλυψαν υλικό παιδικής πορνογραφίας αποθηκευμένο σε ένα σκληρό δίσκο Η/Υ, σε ένα φορητό Η/Υ, σε ένα ψηφιακό δίσκο DVD , σε ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο, σε ένα USB Stick.

O δράστης καλείται την ερχόμενη Δευτέρα να ξετυλίξει το κουβάρι των ασελγών πράξεων σε βάρος των ανήλικων παιδιών. Το απόγευμα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και κρατείται μέχρι την απολογία του στην Ανακρίτρια. Ο Εισαγγελέας Ηρακλείου άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ασέλγεια και αποπλάνηση ανηλίκων, καθώς και για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Η υπόθεση έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία, καθώς τις ανατριχιαστικές καταγγελίες της μητέρας της 12χρονης και του 14χρονου αγοριού, ήρθε να επιβεβαιώσει η ιατροδικαστική εξέταση από τον ιατροδικαστή Αντώνη Παπαδομανωλάκη.

Ο τελευταίος διαπίστωσε στη 12χρονη ευρήματα που καταδεικνύουν παρά φύση ασέλγεια και ταιριάζουν με τις καταθέσεις της 12χρονης, που δεν άντεξε και είπε όλη την αλήθεια στους γονείς της.

Πηγή : newsit gr