Εκτύπωση άρθρου

Μάνα βασάνιζε τα παιδιά της – Τα πατούσε με τις γόβες στιλέτο και έβαζε το κεφάλι τους σε παγάκια!

22.10.2010

Όλα φαίνονταν ρόδινα για την οικογένεια όμως μέσα στο σπίτι τα τρία παιδιά ζούσαν μια κόλαση. Η μάνα τα βασάνιζε γιατί δεν άντεχε, όπως είπε την συμπεριφορά τους!

Μητέρα και πατέρας χημικοί ερευνητές. Το εισόδημα τους μεγάλο και έτσι θα μπορούσαν να προσφέρουν στα παιδιά τους τα πάντα. Όμως δεν μπόρεσαν να κάνουν παιδιά. Έτσι αποφάσισαν να υιοθετήσουν όχι μόνο ένα αλλά τρία παιδιά. Η μέριμνα τους έδωσε την έγκριση να υιοθετήσουν τα παιδιά αφού ήταν εύποροι και σύμφωνα με τους φίλους και τους συγγενείς η Τζιλ και ο Νίκολας ήταν πολύ καλοί άνθρωποι.

Ζούσαν μια ωραία και χαρούμενοι ζωή στο πανάκριβο σπίτι τους στην Βρετανία με τα τρία τους υιοθετημένα παιδιά. Όμως όταν η πόρτα έκλεισε τότε ξεκινούσε το μαρτύρια για τα ανήλικα αυτά παιδιά.

Η μάνα τέρας…Όλες οι σκοτεινές πτυχές αυτού του δράματος αποκαλύφθηκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου του Λίβερπουλ.

Η γυναίκα χτυπούσε και βασάνιζε επί χρόνια τα δύο της αγόρια και το ένα της κορίτσι, γιατί δεν άντεχε τη συμπεριφορά τους, όπως είπε!

Τους μιλούσε πολύ άσχημα, πάταγε πάνω τους με γόβες-στιλέτο, ενώ η συνηθέστερη τιμωρία τους ήταν η εξής: τους έβαζε το κεφάλι μέσα σε νερό με παγάκια στη μπανιέρα για να τους πνίξει!

Το σπίτι που είχε γίνει μια κόλαση για τα τρια παιδιά
Σε έναν της καβγά με το κορίτσι της, έβαλε το μαξιλάρι στο κεφάλι μέχρι που το παιδί λιποθύμησε. Τα βασανιστήρια κράτησαν οχτώ ολόκληρα χρόνια και αποκαλύφθηκαν φέτος τον Σεπτέμβρη, που το μεγαλύτερο αγόρι βρήκε το θάρρος και πήγε στην αστυνομία. Ετσι, η απάνθρωπη μητέρα βρέθηκε στη φυλακή και θα παραμείνει εκεί μόνο για τέσσερα χρόνια, αφού ομολόγησε την ενοχή της.

Ο σύζυγός της αφέθηκε ελεύθερος επειδή, παρά το γεγονός ότι τόσα χρόνια δεν ενημέρωσε την αστυνομία, ουδέποτε συμμετείχε στα βασανιστήρια. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι οι κοινωνικοί λειτουργοί που εξέτασαν το ζευγάρι το 1999 για να δώσουν το πράσινο φως για την υιοθεσία των τριών παιδιών είχαν γράψει πάνω στον φάκελο τον χαρακτηρισμό: Τέλειο!

newsit. gr

Copy link
Powered by Social Snap