Εκτύπωση άρθρου

Μια σύγχρονη Μήδεια

Μαχαίρωσε και έκαψε με οξύ το παιδί της

Η 25χρονη Iman Omar Yousef πριν λίγο καιρό επισκέφθηκε το αστυνομικό τμήμα της περιοχής της στη Βρετανία  και ζήτησε να της βρούνε κάποιο κατάλυμα για να διαμείνει με την 3χρονη κόρη της γιατί κάποιοι απειλούσαν να μπουν στο σπίτι της. Οι αστυνομικοί όμως δεν βρήκαν κάτι και έτσι μητέρα και κόρη επέστρεψαν σπίτι τους.

Την επόμενη μέρα η Iman επισκέφθηκε τη μητέρα της η οποία ανησύχησε όταν είδε ότι το παιδί δεν είναι μαζί της.

Όταν τη ρώτησε που είναι η μικρή, απάντησε ότι τώρα πια βρίσκεται σε ένα ασφαλές μέρος. Αμέσως κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και ειδοποίησε την αστυνομία. Οι ανησυχίες της επιβεβαιώθηκαν όταν οι αστυνομικοί βρήκαν το άψυχο σώμα της μικρής μέσα στο σπίτι της Iman μαχαιρωμένο και καμένο από οξύ.

Την δολοφονία την είχε διαπράξει η ίδια η Iman και αφού μαχαίρωσε τη μικρή προσπάθησε να εξαφανίσει το πτώμα καίγοντας το με οξύ. Μετά από εξέταση από ψυχιάτρους,  διαπιστώθηκε ότι πάσχει από σχιζοφρένεια παρανοϊκού τύπου με οπτικές παραισθήσεις. Η οικογένειά της κατόπιν εορτής παραδέχθηκε ότι είχε παρατηρήσει κάποιες παράξενες συμπεριφορές όπως το να μιλάει μόνη της και να λέει ασυναρτησίες.
newsbeast .gr

Copy link
Powered by Social Snap