Εκτύπωση άρθρου

Ηράκλειο: ”Ο άνδρας μου βίαζε για 7 χρόνια την κόρη μας και 3 φίλες της”

05.10.2010

O 40χρονος αρνείται τις κατηγορίες και το μόνο που παραδέχεται είναι ότι έβλεπε ταινίες πορνό με τα 4 κορίτσια!
Ο φάκελος της υπόθεσης βρίσκεται στα χέρια της Εισαγγελίας Ηρακλείου. Όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα της 18χρονης σήμερα κοπέλας, πήγε σε αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε τον άνδρα της, για το βιασμό τόσο της κόρης τους, όσο και 3 άλλων ανήλικων κοριτσιών.

Η 41χρονη γυναίκα είπε στους αστυνομικούς, ότι έμαθε τα όσα συνέβαιναν στο σπίτι της, από το ίδιο της το παιδί. Όπως τους είπε, όταν ενηλικιώθηκε, την έπιασε μια μέρα και της μίλησε για τον εφιάλτη που ζούσε. ”Βίαζε εμένα και 3 φίλες μου για 7 ολόκληρα χρόνια” ήταν η ουσία των όσων της εκμυστηρεύτηκε.

Αμέσως οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, συνέλαβαν τον 40χρονο και τον οδήγησαν στο τμήμα. Ο ίδιος επιμένει ότι ουδέποτε βίασε τα 4 κορίτσια. Παραδέχεται όμως ότι τις περισσότερες φορές που τα 4 κορίτσια ήταν στο σπίτι, πήγαινε στην τηλεόραση έβλεπε ταινίες πορνό και… έλεγε μια καλή κουβέντα για τα κάλλη τους!

Η γυναίκα του, είπε στους αστυνομικούς ότι ο 40χρονος απείλησε την ίδια και την κόρη του, να μιλήσουν για την υπόθεση στην αστυνομία. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε και πλέον αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απειλής και της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια…

newsit .gr

Copy link
Powered by Social Snap