woman walk
Εκτύπωση άρθρου


Αν είσαι γυναίκα, το περπάτημά σου λέει περισσότερα απ΄όσα νομίζεις για τους οργασμούς σου, σύμφωνα με έρευνα Βέλγων και Σκωτσέζων επιστημόνων. Μια πρωτότυπη έρευνα πραγματοποιήθηκε στο καθολικό πανεπιστήμιο του Λουβέν από το Ινστιτούτο Οικογενειακών Υποθέσεων και Σεξουαλικότητας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της δυτικής Σκωτίας, που συνδέει τον τρόπο βαδίσματος με το γυναικείο οργασμό.

Η έρευνα, που δημοσιεύτηκε στο “Journal of Sexual Medicine”, πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 16 γυναικών, οι οποίες αφού συμπλήρωσαν ένα ερωτηματολόγιο που αφορούσε τη σεξουαλική τους συμπεριφορά, βιντεοσκοπήθηκαν ενώ περπατούσαν μια μικρή απόσταση.

Παρατηρήθηκε λοιπόν ότι το λίκνισμα της λεκάνης είναι εντπνότερο σε γυναίκες που έχουν κολπικό οργασμό σε σχέση με όσες δεν κάνουν συχνά σεξ ή έχουν μόνο κλειτοριδικό οργασμό.

“Υπάρχει σχέση ανάμεσα στον κολπικό οργασμό και τον τρόπο που περπατάει μια γυναίκα. ‘Ενας πεπειραμένος σεξολόγος μπορεί να καταλάβει πολλά για τη γυναικεία σεξουαλικότητα από το βάδισμά της, με ποσοστό ακρίβειας μάλιστα που αγγίζει το 80%”,  υποστηρίζουν οι ερευνητές.

Ποια είναι η διαφορά; “Μια γυναίκα που έχει συχνούς κολπικούς οργασμούς έχει πιο άνετο, ενργητικό, αισθησιακό, ελεύθερο και γεμάτο αποπεποίθηση βάδισμα”, εξηγούν οι ερευνητές.

cosmo. gr

Copy link
Powered by Social Snap