gamos monodromos
Εκτύπωση άρθρου

Το Φεβρουάριο του 2010, η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία στη Μεγάλη Βρετανία, δημοσίευσε τα συμπεράσματά της σχετικά με το γάμο, η οποία έδειξε ότι στην Ουαλία και την Αγγλία, το ποσοστό των ανθρώπων που παίρνουν την απόφαση να παντρευτούν στις μέρες μας, είναι χαμηλότερο από το έτος 1895.
Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης δεκαετίας, η μέση ηλικία γάμου για ένα άτομο στη Μεγάλη Βρετανία ήταν λίγο κάτω απ’ τα σαράντα (36,5). Είναι ο γάμος πραγματικά μια καλή απόφαση;

Ο γάμος δημιουργήθηκε στις ημέρες του κυβερνητικού ελέγχου και κάθε θρησκεία κρατά δεμένους στη θεωρεία της τους ανθρώπους. Η ιδέα να ξοδέψει κάποιος τη ζωή του με κάποιον άλλον “για πάντα” ήταν υπολογισμένη σύμφωνα με το όριο ζωής το οποίο δεν ήταν παραπάνω απ’ τα 40.

Αυτό δεν είναι ένα επιχείρημα ενάντια στην αγάπη ή όντας με το πρόσωπο που σας κάνει ευτυχισμένους (για οποιαδήποτε χρονική περίοδο), είναι ακριβώς ένα επιχείρημα ενάντια στη πραγματική έννοια του γάμου και όλων των ξεπερασμένων κανόνων που τον περιβάλλουν. Σας παρουσιάζουμε τη μελέτη και τα σχόλια της Βρετανικής Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας.

Ο ΓΑΜΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΚΙΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ

Οι γυναίκες κερδίζουν βάρος στη μακροχρίνια σχέση λόγω της γέννησης των παιδιών, αλλά μια πρόσφατη μελέτη από το πανεπιστήμιο του Queensland στην Αυστραλία επιβεβαιώνει ότι ακόμη και οι γυναίκες που δεν κάνουν παιδιά κερδίζουν ένα ουσιαστικό ποσοστό βάρους λόγω ευδαιμονίας.

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα της μελέτης μια γυναίκα θα κερδίσει μέχρι και οκτώ κιλά εάν περάσει τα δέκα πρώτα χρόνια της με τον ίδιο άνδρα και κανένα παιδί. Η μελέτη μπορεί να εξηγηθεί λόγω του ότι υπάρχουν μεταβολικές αλλαγές κατά τη διάρκεια εκείνου του χρονικού διαστήματος, έτσι το κερδισμένο βάρος μπορεί να αποδοθεί μόνο στην αλλαγή συμπεριφοράς.

Οι άνδρες είναι εξίσου ένοχοι για την απόκτηση κιλών και η διαφορά είναι μεγάλη στη σύγκριση του φωτογραφικού γαμήλιου υλικού.

newsbomb

Copy link
Powered by Social Snap