Εκτύπωση άρθρου

Το «Disney in consert» μεταφέρει τη μαγεία των ταινιών κινουμένων σχεδίων μέσα από μια παραγωγή με προβολές, συμφωνική μουσική και ερμηνευτές την Demy, τον Μέμο Μπεγνή κ.ά.

Ο μαγικός κόσμος της Disney ζωντανεύει στη σκηνή του Tae Kwon Do στις 6, 7 και 8 Οκτωβρίου στο οπτικοακουστικό υπερθέαμα «Disney in consert», το οποίο παντρεύει αγαπημένες ταινίες κινουμένων σχεδίων με τη συμφωνική μουσική.

Η Demy, η Νάντια Κοντογεώργη, ο Μέμος Μπεγνής και ο Παναγιώτης Πετράκης ερμηνεύουν στην ελληνική γλώσσα τραγούδια που λάτρεψαν μικροί και μεγάλοι από τις ταινίες «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών», «Ψυχρά κι Ανάποδα», «Η Μικρή Γοργόνα», «Αλαντίν», «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» και «Το βιβλίο της ζούγκλας».

Η υπέροχη μουσική ερμηνεύεται ζωντανά από την 70μελή Συμφωνική Ορχήστρα του Μίσκολτς –μια από τις κορυφαίες ουγγρικές ορχήστρες– σε μια γιορτή μουσικής και κινηματογράφου.

Είναι μια ιδανική ευκαιρία να γνωρίσουν τα μικρά παιδιά τον πλούτο της συμφωνικής μουσικής και να την απολαύσουν με τους συνοδούς τους παράλληλα με την προβολή κλασικών σκηνών της Disney σε μεγάλη οθόνη.

Τιμές εισιτηρίων από € 15-45.

Copy link
Powered by Social Snap