Εκτύπωση άρθρου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αξιότιμη κα Αλεξάνδρα Καππάτου,
Θα ήταν μεγάλη η τιμή να πραγματοποιήσετε την επίσημη έναρξη της Σχολής Γονέων για τον Δήμο Βριλησσίων, η οποία λειτουργεί εδώ και 3 χρόνια ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων με μεγάλη επιτυχία.
Η συνεργασία μαζί σας είναι ιδιαίτερα εποικοδομητική και χρήσιμη, λόγω της τεράστιας εμπειρίας και απήχησης που έχετε από τη σημαντική επαγγελματική διαδρομή σας στο χώρο της ψυχολογίας του παιδιού.

Ευχαριστούμε
Με αμέριστη εκτίμηση

          
Ο Δήμαρχος Βριλησσίων            Η  Πρόεδρος ΟΚΠΑΔΒ
Ξενοφώντας Μανιατογιάννης              Β. Αρσένη-Λάμπρου

“““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““

Η Σχολή Γονέων δημιουργήθηκε από τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης (ΟΚΠΑΔΒ) και συνεχίζει την επιτυχημένη λειτουργία της για 3η συνεχόμενη χρονιά.

«Η επιτυχία των προηγούμενων ετών, με την εντυπωσιακή ανταπόκριση των συμπολιτών μας γονέων και το υψηλό επίπεδο της επιστημονικής ομάδας και της δουλειάς που έγινε, είναι οδηγός μας και για τη συνέχιση με πολύ σημαντικά θέματα που αφορούν την οικογένεια, τους εκπαιδευτικούς.

Οι γονείς αγκάλιασαν αυτή την πρωτοβουλία του Δήμου μας και του ΟΚΠΑ, επειδή καλύπτει μια πραγματική και σημαντική, ιδιαίτερα σήμερα, ανάγκη για εξειδικευμένη συμβουλευτική και για γόνιμη ανταλλαγή απόψεων στα θέματα των παιδιών και της οικογένειας» δήλωσε ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης.

Στη συνάντηση της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου 2017 που έγινε, επίσημη καλεσμένη ήταν η γνωστή παιδοψυχολόγος κα Αλεξάνδρα Καππάτου, η οποία με την εμπειρία και την απήχησή της συνέβαλε στην επιτυχία και των προηγούμενων ετών.

 

Στη διάρκεια της εκδήλωσης οι γονείς είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την επιστημονική ομάδα και να ενημερωθούν για τη λειτουργία της Σχολής και των νέων προγραμμάτων που έχουν ενταχθεί.

 https://vrilissianews.gr

Copy link
Powered by Social Snap