Εκτύπωση άρθρου

Η Αθήνα υποδέχεται το νέο έτος στο Θησείο
Από Άγγελο Κλάδη 

«Άγγελοι στην πόλη», φέτος, και εκατοντάδες εκδηλώσεις από το Δήμο Αθηναίων έχουν απλώσει το κλίμα των ημερών σε πλατείες, πεζόδρομους, παιδικές χαρές, γειτονιές, θέατρα και δημοτικά κτίρια. Για ακόμη μία χρονιά, με την υπογραφή τη πολυσχιδούς ομάδας Γιάννη Κακλέα, Φρόσως Λύτρα και Μανόλη Παντελιδάκη, η κορύφωση της γιορτινής περιόδου μας βρίσκει στο Θησείο, με φόντο το μνημείο-σύμβολο της Αθήνας, το βράχο της Ακρόπολης.

Στο τέλος του πεζοδρόμου της Αποστόλου Παύλου, από τις 10 το βράδυ της 31 Δεκεμβρίου, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου μαζί με ξυλοπόδαρους και επίδοξους τσιρκολάνους ζεσταίνουν τη σκηνή και προετοιμάζουν μικρούς και μεγάλους για τη βραδιά-πολυθέαμα.

Με οικοδεσπότη τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο (σε εμφάνιση-έκπληξη), η ηθοποιός/ τραγουδίστρια Χριστίνα Μαξούρη ετοιμάζει ένα ξεσηκωτικό μουσικοχορευτικό show υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Γιάννη Κακλέα και σε ιδέα της Φρόσως Λύτρα, ενώ αφού μετρήσουμε αντίστροφα με το δήμαρχο της πόλης, Γιώργο Καμίνη, και δούμε το αθηναϊκό τοπίο να γεμίζει με φωτεινά βεγγαλικά και πολύχρωμα πυροτεχνήματα, οι πρώτες στιγμές του 2019 ανεβάζουν ακόμα περισσότερο την ένταση.

Η Κατερίνα Κούκα και ο Θέμης Καραμουρατίδης ανεβαίνουν στη σκηνή και υπόσχονται μια άκρως ατμοσφαιρική συνέχεια, που θα μεταφέρει «τη σημασία της αγάπης ως υπέρτατο ανθρώπινο συναίσθημα» – όπως είχαν αναφέρει στη συνέντευξη Τύπου. Ακολούθως τη σκυτάλη της διασκέδασης λαμβάνει ο En Lefko 87.7 και ο ραδιοφωνικός παραγωγός Χάρης Βαρζαμπετιάν.

Καλή χρονιά!

Copy link
Powered by Social Snap