Εκτύπωση άρθρου

Ο παραγωγός του «Σρεκ» υπογράφει ένα παραμυθένιο animation με λίγη φαντασία, μετρημένο χιούμορ κι ετοιματζίδικη πλοκή. Προβάλλεται μεταγλωττισμένο στα ελληνικά.

Ο παραγωγός του «Σρεκ» Τζον Γουίλιαμς υπογράφει ένα ακόμα παραμυθένιο animation, το οποίο προσπαθεί να σατιρίσει τον πρίγκιπα που σ’ όλες τις ανάλογες ιστορίες σώζει το όμορφο κι ανήμπορο κορίτσι: Καταραμένος από μια σατανική βασίλισσα, ο πρίγκιπας Φελίπε γίνεται το αντικείμενο του πόθου κάθε γυναίκας που συναντ

Έτσι, εκτός από τις συζύγους των υπηκόων του, οι οποίοι είναι αγανακτισμένοι, τον έχουν ερωτευτεί και οι πριγκίπισσες Χιονάτη, Σταχτοπούτα και Ωραία Κοιμωμένη. Ο ίδιος δεν έχει πλέον παρά ελάχιστο χρόνο να βρει την αληθινή του αγάπη και να λύσει τα μάγια.

Με λιγοστή φαντασία, μετρημένο χιούμορ κι ετοιματζίδικη πλοκή, η προσπάθεια «αποδόμησης» του παραμυθένιου ροζ μοντέλου ξεχνιέται γρήγορα και όλα καταλήγουν σε ένα ακόμα animation της σειράς, το οποίο απευθύνεται αυστηρά σε παιδικό κοινό και προβάλλεται μεταγλωττισμένο στα ελληνικά.

ΗΠΑ, Καναδάς. 2018. Διάρκεια: 90΄. Διανομή: ODEON.


Ο Μαγεμένος Πρίγκιπας

Copy link
Powered by Social Snap