Εκτύπωση άρθρου

Όσοι κάνουν θόρυβο ή τρώνε άτσαλα ή μουγκρίζουν είναι εκείνοι οι συνάδελφοι που εκνευρίζουν περισσότερο τους γύρω τους, σύμφωνα με έρευνα που έγινε ανάμεσα σε 1.000 εργαζόμενους, για τα παράπονα που έχουν στο εργασιακό τους περιβάλλον.

Η έρευνα, η οποία έγινε από την Samsung, διαπίστωσε ότι η περισπασμοί που προέρχονται από συναδέλφους στο εργασιακό περιβάλλον μας οδηγούν στο να χάνουμε 22 λεπτά κάθε μέρα κατά μέσο όρο.

Παρ’ ολ’ αυτά, οι εργαζόμενοι ανέφεραν ότι τα θέματα που έχουν να κάνουν με την τεχνολογία ήταν αυτά που τους ενοχλούν περισσότερο. Η πλειονότητα των εργαζομένων, σε ποσοστό 92%, ανέφερε ότι οι υπολογιστές που χαλάνε ή το αργό ίντερνετ έχουν ως αποτέλεσμα να χάνουν σχεδόν μισή ώρα κάθε μέρα κατά μέσο όρο.

Ένα ακόμα θέμα που διαπιστώθηκε ότι ενοχλεί τους εργαζόμενους είναι η θερμοκρασία, αφού το 82% των συμμετεχόντων ανέφερε ότι είχε είτε πολύ κρύο, είτε πολλή ζέστη.

Όπως ανέφερε το BBC, σχεδόν το 1/3 των εργαζόμενων ανέφεραν ότι παραιτήθηκαν από την δουλειά τους επειδή τους ενοχλούσε κάποιος συνάδελφος, το 20% λόγω του εργασιακού περιβάλλοντος και το 10% λόγω τεχνολογικών ελλείψεων.

Κατερίνα Νανοπούλου

HuffPost Greece  

Copy link
Powered by Social Snap