Εκτύπωση άρθρου

“ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ” ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΥΚΛΑΣ ΤΗΣ ΙΡΙΝΑ ΜΠΟΙΚΟ “PEOPLE & PUPPETS’ SVIT”
23 Απριλίου 2017 … 28 Μαίου 2017 | Χώρος Τέχνης Ασωμάτων > Θησείο – Μοναστηράκι Πολύχρωμο Παραμύθι ξανά στο Θέατρο Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο People & Puppets’ Svit Μια παράσταση για παιδιά 1,5 – 3,5 ετών με ηθοποιούς, κούκλες και ενεργή συμμετοχή των παιδιών. Μια παράσταση που εδώ και δέκα χρόνια παίζεται με μεγάλη επιτυχία σε όλη την Ελλάδα και έγινε η πρώτη θεατρική εμπειρία για χιλιάδες παιδιά, επιστρέφει επεξεργασμένη ανανεωμένη.

“Μια φορά κι έναν καιρό σε μια παραμυθένια χώρα ζούσε ένας ζωγράφος με τη μικρή κορούλα του. Μαζί τους σε μια μαγική παλέτα ζούσαν τα χρώματα…”. Ζούσαν όμορφα κι αγαπημένα ώσπου κάποια στιγμή τα χρώματα τσακώθηκαν για το ποιο είναι το πιο σημαντικό και φύγανε από το σπίτι. Η μικρή κορούλα του ζωγράφου ξεκίνησε για να τα βρει. Θα περάσει πολλές περιπέτειες, θα αποκτήσει καινούργιους φίλους, θα βρει τα χρώματα και θα αποδείξει πόσο σημαντική είναι η φιλία.

Στο έργο αναπτύσσεται με κατανοητό τρόπο όχι μόνο η αξία της φιλίας, αλλά και η σημασία της διαφορετικότητας, έτσι τα παιδιά μέσα από την ιστορία με τα χρώματα μαθαίνουν πόσο σημαντικό είναι να αναγνωρίζουν και να αγαπούν το ξεχωριστό, το διαφορετικό, το άλλο.

Συντελεστές:
Κείμενο – Σκηνοθεσία – Κατασκευή κουκλών: Ιρίνα Μπόικο

Παίζουν:
Τέρρυ Μήτρου, Δημήτρης Μάκκας

Διάρκεια: 50 λεπτά

Copy link
Powered by Social Snap