Εκτύπωση άρθρου

Όλοι γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει καλύτερη μελωδία στα αυτιά ενός μωρού, από αυτήν του χτύπου της καρδιάς της μητέρας του (μπαμπάδες μην ζηλεύετε… Εσείς γίνεστε προτεραιότητα σε μεγαλύτερες ηλικίες). Ο Διονύσης Γιαμπανάς φέρνει, λοιπόν, σε επαφή τους (πολύ) μικρούς ακροατές με μια διαφορετική, αγαπημένη και εκπαιδευτική μουσική εμπειρία με τις «Μουσικές Εποχές».

Το κονσέρτο που παρουσιάζεται στο Θέατρο Βέμπο αναπτύσσει το δέσιμο του γονιού με το παιδί, προκαλώντας στα μωρά συναισθήματα όπως η γαλήνη και η ηρεμία. Με αυτόν τον τρόπο οι μικροί μουσικόφιλοι αναπτύσσουν τις λειτουργίες του εγκεφάλου τους, καθώς σύμφωνα με το πόρισμα του ψυχολόγου Δρ. Φράνσις Ροσέρ, η κλασσική μουσική βελτιώνει τις νοητικές λειτουργίες του μωρού.

Το κονσέρτο θα πλαισιώνει η τρυφερή χορογραφία της Σάρα Τοσκάνο, την οποία θα απολαύσουν γονείς και παιδιά καθισμένοι αναπαυτικά σε παγκάκια και μαξιλάρες σε απόσταση αναπνοής από τη σκηνή. Μέσα σε λιγότερο από μια ώρα μικροί και μεγάλοι θα ταξιδέψουν στις τέσσερις εποχές και θα ζήσουν μια εμπειρία ζωής γεμάτη μουσική.

Κάθε Κυριακή στις 11 π.μ και στις 12:30 μ.μ.

Τιμές εισιτηρίων:
Μωρό έως 18 μηνών + γονιός: €15
Μωρό άνω των 18 μηνών + γονιός: €20
Επιπλέον ενήλικας: €5

Copy link
Powered by Social Snap