Εκτύπωση άρθρου

Συνολικά 600 επαγγελματίες από τον Κλάδο των Ιδιωτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών παρακολούθησαν στις 29 Απριλίου 2020 το Webinar που διοργάνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών (ΠΑΣΙΠΣ).

Η εντυπωσιακή συμμετοχή από όλη την Ελλάδα αποτυπώθηκε και στον έντονο διάλογο ανάμεσα στους συμμετέχοντες και στο πάνελ για τα θέματα που απασχολούν τον Κλάδο. Θέματα που απαντήθηκαν σε μέγιστο βαθμό από τους ειδικούς που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου χαιρέτησε την εκδήλωση και αναφέρθηκε επισταμένα στα ζητήματα που «κυνηγάει» το Ε.Ε.Α. για λογαριασμό των μελών του. Περιέγραψε παραστατικά τις μάχες για να διορθωθούν κακώς κείμενα στα μέτρα που λαμβάνονται και τον δύσκολο δρόμο που περιμένει τις επιχειρήσεις αν δεν ληφθούν τώρα σημαντικά μέτρα για να τις διασώσουν.

Η κ. Μίνα Καστανιά Γιαζιτζόγλου, Πρόεδρος ΠΑΣΙΠΣ – Γραμματέας ΠΟΣΙΠΣ, και Πρόεδρος Επιτροπής Βρεφονηπιακών Σταθμών ΕΕΑ και ο κ. Γιώργος Ρούσσος, Μέλος ΠΑΣΙΠΣ – ΠΟΣΙΠΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ καλωσόρισαν τους εκατοντάδες συμμετέχοντες και οργάνωσαν την συζήτηση με τους ειδικούς επιστήμονες.

Στα φορολογικά και στα νομικά ζητήματα που απασχολούν τον Κλάδο παρέθεσαν τις απόψεις τους οι συνεργάτες του ΕΕΑ κ. Σουζάνα Κλημεντίδη και κ. Χριστίνα Μαννέ. Στην συνέχεια την σκυτάλη πήρε η Παιδίατρος – Λοιμωξιολόγος ΕΟΔΥ κ. Ξανθή Δεδούκου η οποία έκανε μια εξαιρετική παρουσίαση των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας που θα πρέπει να λάβουν οι παιδικοί σταθμοί την επόμενη ημέρα. Μετά από απαίτηση μεγάλου αριθμού των συμμετεχόντων η κ. Δεδούκου διέθεσε την παρουσίαση (Power Point) σε όλους προς καλύτερη ενημέρωση τους.

Την εκδήλωση έκλεισε η διακεκριμένη Ψυχολόγος – Παιδοψυχολόγος κ. Αλεξάνδρα Καππάτου η οποία καθήλωσε το κοινό με την διάλεξή της για τα θέματα ψυχολογίας που προκύπτουν εντός της Κρίσης του Κορονοϊού στον Κλάδο των Ιδιωτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών.

Την εκδήλωση συντόνισε το μέλος του Ε.Ε.Α. κ. Γιώργος Φλωράς.

Δείτε το βίντεο:

Copy link
Powered by Social Snap