Επιθεωρητής Φλόκος: Ο διάσημος γατοντετέκτιβ επιστρέφει ψάχνοντας…το φρύδι ενός ναυάρχου

Ο διάσημος ντετέκτιβ και ο πιστός του βοηθός αποφασίζουν να περάσουν μια ήρεμη ημέρα στο μουσείο, όμως, κάτι δεν πάει καλά εκεί… Το δίδυμο, σαν άλλοι Σέρλοκ Χολμς και Δρ. Γουάτσον, καλούνται να λύσουν ένα σοβαρό μυστήριο του μουσείου, αφού από το πορτρέτο του ναυάρχου λείπει το φρύδι του.

Έπεσε; Χάθηκε ή εκλάπη; Αυτές είναι μερικές από τις πρώτες σκέψεις του Επιθεωρητή Φλόκου και του σκυλοβοηθού του Νέλσον, οι οποίοι ψάχνοντας τα ίχνη του δράστη, καταλαβαίνουν ότι η λύση του μυστηρίου δεν είναι τόσο απλή όσο φαίνεται. Έτσι, με εργαλείο τους την παρατηρητικότητα ανακαλύπτουν τον μικρό διαβολάκο που «έκλεψε» το φρύδι του ναυάρχου.

Ανάλαφρο και με χιούμορ, το βιβλίο της Άντζελα Κίογκαν είναι ιδανικό για παιδιά από πέντε ετών και πάνω, που λατρεύουν να γίνονται και οι ίδιοι ντετέκτιβ ανακαλύπτοντας τα μυστήρια του κόσμου. Η ευφάνταστη εικονογράφηση του Κρις Λαμ Σαμ, αναδεικνύει κάθε σημείο της ιστορίας, με τους επισκέπτες αλλά και τις ζωγραφιές στους πίνακες να αντιδρούν ρεαλιστικά στο… φοβερό θέαμα της έλλειψης του φρυδιού.

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη.

Copy link
Powered by Social Snap